Skip to content

Scooterrijder opgepakt voor meerdere aanrandingen

Redactie
5 augustus 2013 | 15:28

Advertentie

Politie De politie heeft maandag in Wellerlooi een 31-jarige man uit Blerick aangehouden op verdenking van schennisplegingen en aanrandingen. De man wordt ook in verband gebracht met een voorval in Nederweert.

Scooterrijder opgepakt

In Horst werd maandagmorgen een vrouw op de Venloseweg onzedelijk betast door een man op een zwarte scooter, datzelfde gebeurde later in Afferden op de Langstraat. Tussendoor liet hij op de Kasteellaan in Well zijn geslachtsdeel zien. Na de eerste melding werden de beschikbare politiepatrouilles direct gealarmeerd om met behulp van het signalement uit te zien naar de scooterrijder. Ook Burgernet werd ingeschakeld om de hulp van het publiek in te roepen. Uiteindelijk zag de politie in Wellerlooi de verdachte rijden die aan het signalement voldeed. Hij is voor verhoor en verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

In de afgelopen weken zijn diverse vrouwen onzedelijk bestast door een scooterrijder. De slachtoffers werden onder het fietsen betast terwijl de scooterbestuurder naast hen reed. Tevens liet hij zijn geslachtsdeel zien. Hij sloeg onder andere toe in Reuver, Kessel, Nederweert, Well, Grashoek, Cuijck, Mill, Neer, Haelen en Baarlo.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19
2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15

Advertentie