Skip to content

KVW Nederweert viert deze week feest!

Redactie
6 augustus 2013 | 21:17

Advertentie

KVW Kinder vakantie werk NederweertKindervakantiewerk Nederweert viert dit jaar haar 45-jarig bestaan. Burgemeester Evers heeft dit maandagmorgen bekrachtig door de organisatie te huldigen. Met dit jaar meer dan 120 vrijwilligers en een explosief gestegen aantal aanmeldingen van meer dan 400, is de organisatie na 45 jaar nog steeds een groot succes te noemen.

KVW viert deze week feest!

Maandag werd koers gezet naar Break- Out Evenementen in Swalmen. Dit was voor de kinderen van groep 5 t/m 8 de ideale plek om zich de hele dag uit te leven op klimwanden, hindernisbanen, survivalparkoersen en zelfs een ondergronds fort. Dsindag was het de beurt aan de kinderen van groep 1 t/m 4 om een uitstapje te maken. Zij gingen met de bus naar speelparadijs Klein Zwitserland in Tegelen, alwaar ook zij zich lekker hebben kunnen uitleven op de vele schommels, glijbanen, klimtoestellen en andere leuke attracties. Enkele foto’s van het uitstapje naar Klein Zwitserland zijn bijgevoegd.

Natuurlijk kan KVW niet voortbestaan zonder haar vele sponsoren. Een van de sponsoren is dit jaar zelfs zo gul geweest om alle kinderen een biddon mee naar huis te geven. KVW is al haar sponsoren heel dankbaar voor alle bijdrages die zij leveren. Maar, ook alle vrijwilligers mogen natuurlijk niet vergeten worden. Zij zijn het die hun vrije dagen besteden aan het begeleiden van de kinderen en dat geheel belangeloos.

KVW Nederweert hoopt dat Kindervakantiewerk nog jarenlang op steun van sponsoren kan rekenen. Op naar het 50-jarig jubileum…

Foto: Rens Teunissen

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie