Skip to content

SAVE THE DATE | Garagesale / rommelroute Nederweert

Redactie
17 februari 2024 | 19:20

Advertentie

Heb je spullen die je graag vanuit je eigen garage, je oprit of in je voortuin wilt verkopen? Schrijf je dan nu snel in voor de ‘Garagesale Nederweert 2024‘. De ‘Garagesale Nederweert 2024‘ vindt plaats door heel Nederweert op zondag 21 april tussen 10.00 en 15.00 uur. Dit jaar zijn er geen inschrijfkosten maar geef je wel op via rommelroute.nederweert@gmail.com zodat ze ook jouw adres kunnen registreren op de deelnemerslijst.

Garagesale / rommelroute Nederweert

Wat is een garagesale precies?
Het idee van de garagesale is simpel: iedereen met een garage, oprit of voortuin mag op zondag 21 april 2024 zijn/haar spulletjes verkopen. Ook dit jaar is het weer mogelijk bij het Raadhuisplein een plekje te reserveren (alleen voor inwoners van Nederweert), het aantal is beperkt dus als je verzekerd wil zijn van een plekje geef dit dan snel door aan de organisatie.

Na aanmelding worden de deelnemende adressen op een plattegrond opgenomen, deze is digitaal te raadplegen en zijn beperkt bij enkele kraampjes verkrijgbaar. Bezoekers kunnen bij deze deelnemers langs op zoek naar koopjes. Uiteraard maken ze via verschillende media reclame voor de Garagesale, zodat er genoeg koperspubliek komt.

Wil je meedoen? Of heb je een vraag? Stuur een bericht naar: rommelroute.nederweert@gmail.com of neem via de Facebookpagina Rommelroute Nederweert Garageverkoop contact op.

Alvast enkele tips:

  • zorg dat je goed opvalt met je kraam, kleed deze aan met bv ballonnen, een vlag of slingers etc zodat de bezoekers van veraf zien dat jij meedoet aan de garagesale.
  • begin tijdig met het opbouwen van de kraam, de ervaring leert dat de eerste kopers al vroeg in het dorp zijn.
  • zorg voor voldoende kleingeld en wisselgeld.
  • zorg eventueel voor wat kleine en grotere tassen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie