Skip to content

Final Sale bij Pleunis Mode met kortingen tot 70%

Redactie
20 februari 2024 | 11:00

Advertentie

De laatste week van de opruiming bij Pleunis Mode begint op maandag 19 februari om 13.30 uur en loopt door tot en met zaterdag 24 februari. Profiteer van enorme kortingen van maar liefst 70% op alle kleding met een sticker. Dit betekent dat je kunt genieten van zeer aantrekkelijke prijzen en je kast kunt vullen met prachtige items die je laten stralen. Neem deze kans om je garderobe een boost te geven en ontdek iets nieuws!

Pleunis Mode

Er is nog een ruime keuze in de maten variërend van 34 tot en met 48. Het toegewijde team van Pleunis Mode staat klaar om je eerlijk en deskundig advies te geven, met oog voor detail. En mocht een kledingstuk niet perfect zitten, dan kunnen zij het op maat vermaken in hun eigen atelier.

Naast de geweldige aanbiedingen van de opruiming, kun je ook alvast een kijkje nemen bij de nieuwe voorjaarscollectie die al in de winkel hangt. Deze collectie biedt prachtige en comfortabele kledingstukken. Mis ook niet de kans om de collectie te bewonderen en te passen tijdens de modeshows op woensdag 6 maart.

Blijf op de hoogte van de nieuwste collecties door Pleunis Mode te volgen op Facebook & Instagram. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste trends en binnenkomende collecties.

Pleunis Mode voert een breed scala aan gerenommeerde merken, waaronder Esqualo, Taifun, Zizo, Maicazz, Myra bij NED, Smashed Lemon, Lizzy&Coco, Via Appia, Jansen Amsterdam, Dolcezza, Gil Bret, Betty Barclay, Toni Dress, Brax, Rosner, Barbara Lebek, Select by Hermann Lange, Bianca, Gerry Weber, Gollé Haug, Leo&Ugo, Just White, FrankWalder, Etage, Beaumont, Milo en Sommermann.

PLEUNIS MODE – LAAT JE STRALEN!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie