Skip to content

€400.000,- ingezameld voor 4-jarige Zeb

21 februari 2024 | 12:53

Een week nadat de inzamelingsactie voor de 4-jarige Zeb van start ging heeft de familie mooi nieuws om aan te kondigen: het streefbedrag van €400.000,- is binnen!

Zeb

Een week geleden werd de actie aangekondigd: een doneeractie om geld in te zamelen voor de 4-jarige Zeb, die een speciale behandeling in Italië zal volgen om zijn leven te redden. Al bijna 3 jaar lang lijdt Zeb aan neuroblastoom, een zeldzame en agressieve vorm van kinderkanker. De therapie die hij in Italië zal gaan volgen kost €400.000,- en wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Vandaar dat de familie van Zeb een doneeractie startte, een week later is het streefbedrag binnen.

Extra acties
Tijdens de inzamelingsactie zijn er verschillende extra acties opgezet om geld in te zamelen voor Zeb. Zo kun je in Nederweert bij Pins & Pints bowlen voor Zeb, geeft Paul Gielen een workshop Qi Gong en Tai Chi bij Flowtime en organiseert Beej Bertje op Laar een benefietdag voor Zeb. Dit zijn enkele voorbeelden van acties die op dit moment zijn opgezet, op deze website bekijk je alle acties.

Hoewel het streefbedrag voor Zeb al is bereikt, gaan de doneeractie en de extra acties gewoon door. “Het is nog steeds belangrijk dat we veel geld binnenhalen voor onderzoek en behandeling van Neuroblastoom Kinderkanker en eventuele vergelijkbare gevallen (kinderen) die in aanmerking komen voor niet-vergoede behandeling in het buitenland. In de statuten van de ‘Stichting Red Topper Zeb’ is vastgelegd wat er met de gelden gebeurt die overblijven na de afronding van het traject van Zeb“, meldt de familie van Zeb op de doneerpagina. Doneren kan dus nog steeds, via deze link.

Advertentie

1 Reactie

  1. Ondanks dat de zorgverzekeraar het bedrag niet vergoed,
    hebben jullie dankzij alle donaties het bedrag toch
    nog bij elkaar gekregen, en zelfs nog wat meer.
    Hopenlijk ziet zijn toekomst er dan nog goed uit.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_16-Kom-met-je-kleuters-naar-de-kabouters-in-De-Groote-Peel-Marijke-Vaes-Schroen
Herfstfeest op het Kabouterpad
20 oktober 2024 | 19:00
Carnaval-confetti-feest-Depositphotos-KarepaStock
Koop snel je kaartje
20 oktober 2024 | 18:00
Rekenmachine-papier
Inzicht besparingen, regelingen en toeslagen
20 oktober 2024 | 17:00
2024_10_20-Eenzijdig-ongeval-op-A2-bij-Weert-31
Auto over de kop
20 oktober 2024 | 16:32

Advertentie