Skip to content

Drie auto’s botsen op Randweg Zuid Nederweert

Redactie
27 februari 2024 | 13:24

Advertentie

Dinsdagmiddag, rond de klok van 13:00 uur, zijn drie personenauto’s met elkaar in botsing gekomen op de Randweg Zuid ter hoogte van de verkeerslichten bij de Lindenstraat in Nederweert.

Ongeval Nederweert

De drie voertuigen reden vanuit Weert richting Nederweert. Net voorbij de verkeerslichten ging het mis. De voorste auto remde waarschijnlijk af voor verkeer er voor. Ook de daarop volgende auto remde af. Waarschijnlijk heeft de bestuurder van de laatste auto dit te laat gezien en botste vervolgens hard op zijn voorganger, die vervolgens weer tegen zijn voorganger botste. Het gevolg: drie auto’s liepen schade op.

Politie
De politie kwam ter plaatse en gaf ondersteuning bij het vrijmaken van de weg en het invullen van de schadeformulieren. Niemand raakte gewond.

Advertentie

2 Reacties

  1. Voorste is denk ik een elektrische !? Trekt snel op en remt waarschijnlijk ook snel af!? Als je dan niet voldoende rekening houdt met auto’s achter je die dat niet kunnen….

  2. Welnee, waarom zou een electrische auto sneller remmen? Ze zijn zwaarder, en de remmen zullen dat ook wel zijn, maar veel sneller zal het niet afremmen. Diegenen die erachter rijden moeten te alle tijde kunnen remmen. Zo hebben we het allemaal geleerd. Maar een aantal zijn dat vergeten. Vaak mensen in te dikke wagens met allerlei gadgets. Oh dacht ik dat hardop?


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie