Skip to content

Informatiebijeenkomst ‘Leven met een stoma’ in SJG Weert

Redactie
1 maart 2024 | 19:00

Advertentie

Een stoma. Voor de een is het een zegen na soms langdurige medische problemen, voor de ander is het echt even slikken en is de acceptatie veel lastiger. Of je nog een stoma moet krijgen, er net een hebt of al jaren stomadrager bent, soms kun je tegen uitdagingen aanlopen die je niet makkelijk deelt met je naasten of zorgverlener.

SJG Weert

Op donderdagavond 28 maart organiseert SJG Weert een informatiebijeenkomst voor stomadragers. Tijdens deze bijeenkomst voor dragers van een colo-, ileo- of urostoma krijg je medische en praktische informatie over leven met een stoma. Juist die zaken die moeilijk bespreekbaar zijn komen aan bod. Er is aandacht voor het dagelijks leven met een stoma, voeding, relaties en intimiteit. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen en het delen van eigen ervaringen met andere stomadragers.

Naast een programma met sprekers is er een informatiemarkt met verschillende aanbieders van diensten en producten voor stomadragers. Deze informatiemarkt sluit om 21:00 uur.

De bijeenkomst is van 19:00 tot 20:30 uur in het restaurant van SJG Weert. Inlopen kan vanaf 18:30 uur. Inschrijven is gratis, via de Agenda op deze website. Hier vind je ook meer informatie over het programma.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie