Skip to content

Hotel Rosveld viert éénjarig bestaan

Redactie
6 april 2024 | 9:00

Advertentie

Op 6 april 2023 opende Hotel Rosveld voor het eerst haar deuren voor gasten, en nu, precies één jaar later, viert het hotel haar eerste verjaardag.

Hotel Rosveld

Gevestigd in het prachtige Nederweert, heeft dit afgelopen jaar een rollercoaster van ervaringen en mijlpalen gekend.
Het begin was veelbelovend, toen diverse groepen gasten tijdens het paasweekend de warme gastvrijheid van Hotel Rosveld kwamen ervaren. Sindsdien zijn er talloze check-ins geweest, ontbijtjes geserveerd, kamers schoongemaakt en check-outs afgehandeld. Maar het hotel is niet van plan om te rusten na deze succesvolle eerste twaalf maanden.

Momenteel is de bouw van Restaurant De Beren in volle gang in het hotel, een toevoeging die de ervaring van de gasten naar een hoger niveau zal tillen. Het hotel kijkt er met groot enthousiasme naar uit om samen te werken met de familie Cox, de gepassioneerde uitbaters van dit nieuwe culinaire aanbod. Het restaurant zal niet alleen een gastronomische aanvulling zijn op het hotel, maar ook een verrijking voor de lokale gemeenschap!

Een jaar van vernieuwing, verandering en heel hard werken maakt ons zeer trots op deze locatie,” aldus Familie Loverbosch, eigenaar van Hotel Rosveld. “We zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze gasten en de steun van onze medewerkers gedurende dit eerste opwindende jaar. Het is onze missie om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bieden, en met de toevoeging van Restaurant De Beren zijn we ervan overtuigd dat we deze belofte kunnen blijven waarmaken.

Terwijl Hotel Rosveld haar eerste verjaardag viert, kijkt het hotel vol verwachting uit naar de vele jaren van gastvrijheid en succes die nog voor haar liggen. Eigenaar en medewerkers hopen dat Hotel Rosveld een blijvende favoriet zal zijn voor toekomstige reizigers en levensgenieters, zowel lokaal als internationaal.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie