Skip to content

Trimsalon Doña – bij Pets&Co Nederweert

Redactie
30 maart 2024 | 16:00

Advertentie

De dagen worden langer en de temperaturen stijgen langzaam; de lente is weer in aantocht. Een goede periode om de vacht van je hond extra te (laten) verzorgen. De ruiperiodes, ofwel het wisselen van winter- naar zomervacht of andersom, vinden plaats in het najaar en voorjaar. Om deze wisseling van vacht te ondersteunen, is borstelen, kammen, wassen of een trimbeurt een goed idee.

Trimsalon Doña

Ook door het jaar heen is het belangrijk om de vacht van je hond met regelmaat op de juiste manier te verzorgen. Als dit niet gebeurt kan deze gaan klitten of zelfs vervilten; wat jeuk, irritaties en uiteindelijk zelf infecties kan veroorzaken. Dus het is goed om dit te voorkomen.

Bij Dierenspeciaalzaak Pets&Co Nederweert kun je;

  • binnen lopen om zelf je hond te wassen in de wassalon
  • gebruik maken van de volledig ingerichte Doe-Het-Zelf Trimsalon (op afspraak via tel. 0495-500 391)
  • de vacht van je hond volledig laten verzorgen door professionele Hondentrimster Nathalie (op afspraak via tel. 06-2364 8406)

Nathalie van Trimsalon Doña heeft een grote liefde voor honden, en dieren in het algemeen. Zij heeft jarenlange ervaring in professionele vachtverzorging van alle hondenrassen. Zij kan de vacht van jouw lieve viervoeter op de juiste manier verzorgen. Wassen, drogen, knippen / scheren / plukken, nagels knippen, oren schoonmaken, een volledige trimbeurt, een tussenbeurt of een onderdeel hiervan…het kan allemaal.

Maak dus op tijd een afspraak bij Trimsalon Doña, omdat de wachttijden extra zullen oplopen tijdens deze maanden.

Maak een afspraak bij Trimsalon Doña
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Nathalie van Trimsalon Doña op telefoon 06-2364 8406.

Trimsalon Doña is toegankelijk via Dierenspeciaalzaak Pets&Co Nederweert, Geenestraat 8, Nederweert. De winkel heeft 2 ingangen met parkeerplaatsen aan de deur: Geenestraat 8 of Burg. Hobusstraat (tegenover Jumbo).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie