Skip to content

40 jaar Hubo Duijts in Nederweert

Redactie
10 april 2024 | 12:00

Advertentie

Voormalige uitbaters van Dancing Madeira, Jan en Mien Duijts, gooide in 1984 het roer om en verkochte de dancing aan een opvolger. Maar Jan en Mien gingen niet stil zitten en begonnen op de Kerkstraat 16 in Nederweert een doe het zelf zaak onder de naam DHZ – Shop Duijts. Samen met de inmiddels overleden Rens Stikkelbroek werden de klanten van het juiste deskundige advies voorzien.

Hubo Duijts

Assortiment
In 1984 was het assortiment natuurlijk veel beperkter als tegenwoordig, maar de klanten wisten de weg al snel te vinden naar de Nederweerter Doe het Zelf Shop Duijts. Jan en Mientje bouwden gestaag aan hun DHZ shop en langzaam maar zeker werd het assortiment uitgebreid.

Zo vader zo zoon
Op 1 januari 2001 werd de zaak voortgezet door Marcel en zijn vrouw Marion. Het aantal medewerkers groeide uit naar vijf. Met de komst van Hans van Deursen werd het bedrijf uitgebreid met zonwering en een eigen werkplaats voor op maat geleverd hout. Ook kreeg Hubo Duijts een eigen bedrijfsbus voor montage van rolluiken en zonneschermen. Marcel en zijn medewerkers bouwden gestaag door aan de bouwmarkt.

Familie van Deursen
Hans van Deursen werkte al geruime tijd bij Hubo Duijts en Marcel peilde Hans of er interesse was om de winkel over te nemen. In goed overleg hebben Hans en zijn vrouw Petra in 2017 de winkel overgenomen van Marcel en Marion Duijts. In de loop van de jaren werd de verfafdeling stevig uitgebreid met eigen mengmachines.

Op herhaling
De geschiedenis herhaalt zich, zoals het bij de oprichter Jan Duijts van vader op zoon ging, zo gaat het nu vele jaren later weer. En inmiddels zijn Luuk en Stijn, de zonen van Petra en Hans ook werkzaam in het bedrijf.

Twee rechterhanden
Horramen maken en installeren, deuren afhangen, dakramen plaatsen, zonwering monteren, vloeren leggen, schuifkasten inmeten, zagen en inbouwen tot zelfs een hottub maken. Stijn doet het allemaal. Deze 21-jarige heeft twee rechterhanden en weet wat aanpakken is. Lekker buiten bezig zijn op de baan, samen met de collega’s van Hubo, dat vindt Stijn fijn! Stijn weet al waar zijn carrière pad naar toe loopt en staat in de startblokken als beoogd opvolger van Hans. Maar dat duurt nog een aantal jaren, Hans is nog niet van plan te stoppen.

Hubo helpt
Dat Hubo helpt is bekend. Bij Hubo Duijts in Nederweert kun je met al je doehetzelf-vragen terecht. Plankje zagen? Geen probleem. Schroefje nodig. Zij zoeken het op. Is het huis toe aan een likje verf? Kom langs en ontdek het uitgebreide aanbod aan verf. Schijnt de zon je in de ogen, bekijk dan het uitgebreide en actuele aanbod aan zonwering.

Showroom
Naast het bedienen van onze klanten in de doe-het-zelf winkel hebben zij tal van andere activiteiten welke alle gericht zijn op een aangenaam wooncomfort in en om je woning. In de showroom zie je overzichtelijke opstellingen van op maat gemaakte rolluiken, horren, zonwering en schuifkasten, maar ook laminaat, plafonds en velux dakramen.

Jubileumaanbiedingen
Speciaal voor het 40 jarig jubileum zijn er in de feestweek van 15 t/m 20 april 2024 mooie acties en speciale aanbiedingen. Koop je op 17 april 2024 voor minimaal € 10,00 dan ontvang je als betalende klant een leuke attentie. Op is op.

Advertentie

3 Reacties

  1. Unne dikke perficiat,
    Fijn bedrijf, zeer gemotiveerde medewerkers en ze komen gemaakte afspreken uitstekend na en maken geweldig werk!
    Fijn bedrijf om zaken mee te doen!
    Frans en Nelly Everaerts,

  2. Proficiat!

    Bedankt voor de vele jaren goed advies en keurig geholpen worden.
    Ook medewerkers een dikke pluim voor de sympathieke en goede hulp.

    Johan Winters

  3. Allemaal van harte gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal en bedankt voor al die jaren, de uitstekende service, ga zo door.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15
2024_09_19 Boeken en platenmarkt in KelpenOler
Groot aanbod
28 september 2024 | 10:00
Screenshot
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
28 september 2024 | 9:00
Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30

Advertentie