Skip to content

De Inspectie van het Onderwijs oordeelt: SBO Het Palet van Meerderweert is voldoende!

Redactie
12 april 2024 | 17:35

Advertentie

Afgelopen maandag ontving SBO Het Palet twee inspecteurs die onderzoek deden naar de kwaliteit van het onderwijs. Alle klassen werden bezocht voor een lesobservatie, documenten zijn bestudeerd en er zijn gesprekken gevoerd met leerlingen, ouders, leerkrachten, IB-ers en directie.

Het Palet

Alle standaarden die onderzocht werden kregen het oordeel voldoende (‘Goed’ wordt immers niet meer gehanteerd de Inspectie). Er zijn twee herstelopdrachten ‘met vertrouwen’ geformuleerd. Dat betekent dat de Inspectie het vertrouwen heeft dat Het Palet deze opdrachten goed zal uitvoeren. “En dat gaan we ook doen! De opdrachten sluiten aan bij acties die we al in gang hebben gezet“, aldus Het Palet.

De kwaliteit vloeit onder andere voort uit een gedragen visie, waarbij Het Palet cyclisch werkt aan veiligheid in kwaliteit. Ontwikkelingen worden op basis van de visie vertaald naar plannen. Regiegroepen, bestaande uit teamleden, jagen deze processen aan. Zo levert iedereen een bijdrage aan de ontwikkelingen.

Vandaag vierden ze het resultaat met een raket voor elke leerling, uitgedeeld door de leerlingenraad. “Zijn we nu klaar? Nee, natuurlijk niet, we zijn en blijven bezig. Want we willen het morgen beter doen dan vandaag!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie