Skip to content

Nieuwe Samenwerking | Autobedrijf Leon de Wit wordt Bosch Car Service

Redactie
15 april 2024 | 12:12

Advertentie

Autobedrijf Leon de Wit maakt sinds 1 april 2024 officieel deel uit van het bekende Bosch Car Service netwerk. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice.

Autobedrijf Leon de Wit

Leon de Wit is al sinds 2010 een gerenommeerd modern garagebedrijf en is gevestigd in Ospel. Met het oog op de toekomst en alle technologische ontwikkelingen rondom auto’s, heeft Leon de Wit besloten om Bosch Car Service te worden. Bosch Car Service is thuis in elk automerk en vormt hiermee een veelomvattend merk op zich. Bovendien biedt Bosch de Bosch Car Service-autobedrijven toegang tot de nieuwste technologieën voor diagnose, onderhoud en reparatie. De medewerkers hebben toegang tot geavanceerde diagnosetechnologie, effectieve logistiek van onderdelen en voortdurende training en cursussen.

Hiermee blijft Leon de Wit professioneel, betrouwbaar en kwalitatief onderhoud bieden. Als Bosch Car Service zijn ze klaar voor de toekomst en kunnen ze mee bewegen met de veranderende techniek in de automotive wereld.  Met deze toevoeging komt het Bosch Car Service netwerk op ruim 425 aangesloten bedrijven in Nederland. Ook Bosch is blij met de aansluiting van dit bedrijf aan het netwerk. Een mooi bedrijf dat goed bij het concept past.

Tekst: Francis Bruekers / Sparkle Tekst & Communicatie
Foto: Dion Zwartjens / Amber Uiterwijk Winkel / Glendi – Digital Solutions
Drukwerk: Drukkerij van Deursen

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie