Skip to content

Grootschalige Garagesale Rommelroute in Nederweert en Budschop met 175 deelnemers!

Redactie
17 april 2024 | 10:19

Advertentie

De rommelzoekers en koopjesjagers van alle windstreken hebben een evenement om naar uit te kijken! Aanstaande zondag 21 april 2024, van 10:00 tot 15:00 uur, vindt de veelgeprezen Garagesale Rommelroute plaats, en dit jaar belooft het nog groter en beter te zijn dan ooit tevoren, met meer dan 175 deelnemers!

Rommelroute

Of je nu op zoek bent naar vintage schatten, antiek, speelgoed, kleding of gewoon op jacht bent naar koopjes, de Garagesale Rommelroute heeft voor elk wat wils. Struin door de straten van Nederweert en Budschop en ontdek verborgen schatten recht uit de achtertuinen van deelnemers. Elk huis biedt een unieke ervaring en een kans om iets bijzonders te vinden.

Maar dat is nog niet alles! Naast de talloze verkoopadressen verspreid over beide gemeenschappen, kun je ook terecht op het bruisende Raadhuisplein, waar extra deelnemers hun waren tentoonstellen. Geniet van de gezellige sfeer terwijl je langs de kraampjes snuffelt en misschien wel dat ene item vindt waar je al zo lang naar op zoek was.

De Garagesale Rommelroute is een geweldige gelegenheid om de lokale gemeenschap te ondersteunen, duurzaam te winkelen en nieuwe mensen te ontmoeten. Dus markeer 21 april in je agenda, trek je beste koopjesjagersoutfit aan en sluit je aan bij de pret!

Voor meer informatie: Neem contact op met de organisatie via rommelroute.nederweert@gmail.com of bezoek de Facebook-pagina voor updates en aanvullende details.

Over Garagesale Rommelroute
De Garagesale Rommelroute is een jaarlijks terugkerend evenement dat de lokale gemeenschap van Nederweert en Budschop samenbrengt voor een dag vol plezier, koopjes en gezelligheid. Met honderden deelnemers verspreid over het gehele dorp, is het een van de grootste rommelroutes in de regio.

Advertentie

2 Reacties

  1. Geweldig wat een feest van erkenning de garage sale van Nederweert.
    Wat een saamhorigheid, gezelligheid.
    Leuke onderhandelingen, en dit voor enkele euro’s.
    Zelfs een meisje van 5 jaar, wilde even modeshow lopen voor haar jurkje dat te koop is.
    Zij werd daarbij via de microfoon toegesproken door haar zusje.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie