Skip to content

Tour d’Oospel gaat dit jaar niet door

Redactie
17 april 2024 | 22:11

Advertentie

Er zal dit jaar geen Tour d’Oospel plaatsvinden. Om diverse redenen lukt het diverse organisatieleden dit jaar niet om de tijd op te brengen die nodig is om een dergelijk evenement te organiseren. Dit maakt de organisatie woensdagavond bekend.

Geen Tour d’Oospel

Na 11 jaar kijken we terug op 9 mooie edities waarbij heel Ospel opleefde. Als organisatie zijn we er trots op dat we velen hebben gestimuleerd om te sporten en samen als dorp deze mooie dag te beleven. Op dit moment willen we vooral iedereen bedanken die al die jaren zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan het evenement: hoofdsponsor Global Food Group en alle andere sponsoren, alle vrijwilligers en alle deelnemers.

Kleine opzet
Er wordt nog gekeken of er wellicht in een kleinere opzet en op een ander parcours een kinderrace georganiseerd kan worden. Indien er mensen zijn die dit op willen pakken wil stichting Tour d’Oospel zeker kijken waarbij ze kan ondersteunen met raad of daad.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie