Skip to content

Nieuwe website voor Eynderhoof!

Redactie
24 april 2024 | 14:00

Advertentie

Ook al lijkt het dat het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert Eind zich vooral bezighoudt met gebruiken en leefgewoontes van rond 1900 in ons unieke Peelgebied, het museum probeert in haar programmering en informatievoorziening altijd bij de tijd te blijven. Vele tienduizenden bezoekers passeren jaarlijks de poorten van dit “unieke en gastvrije dorpje” midden in de kern van Nederweert Eind. De ruim 400 vrijwilligers voelen zich er thuis en beoefenen ambacht en hobby, maar doen dit vooral om te demonstreren en bezoekers te verrassen. Diegenen die het museum nog nooit hebben bezocht worden met de nieuwe website extra verleid.

Eynderhoof

Tijdens het openingsseizoen wordt op elke woensdag van 13.00 tot 17.00 uur een speciale activiteit voor de kinderen verzorgd. Op de zondagen steeds een nieuw en passend thema rondom een van de ambachten of gebruiken van toen. Voor diegenen die in alle rust en op eigen tempo de gebouwen en interieurs willen bekijken is het museum op dinsdag en donderdagmiddag een uitstekende gelegenheid. En dan die prachtige wissenexpositie “dat is andere koek”, waar je zeker de tijd voor moet nemen.

Zoveel activiteiten vragen om een mooi en toegankelijk overzicht en dat is terug te vinden op de nieuwe website die onlangs is gelanceerd. De site geeft voor jong en oud alle informatie over agenda, speciale activiteiten, foto’s en arrangementen. Je kunt eenvoudig een bezoek met familie of vereniging boeken en krijgt vanaf het begin al een beeld van de sfeer waar het museum zo trots op is. Vrijwilliger worden? Meld je gemakkelijk aan via de website!

De website ademt sfeer en overzicht. Met de museumjaarkaart of een gezinskaart van Eynderhoof is het hele seizoen genieten van de sfeer, de gastvrijheid en alle activiteiten voor jong en oud. Mis je iets of heb je een voorstel voor verbetering? Laat het vooral weten via pr@eynderhoof.nl.

Het Openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert Eind is geopend op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en zondagnamiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over openingstijden, entreeprijzen en achtergrondinformatie is te vinden op de website van het museum.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie