Skip to content

Dit was de eerste dag van TimmerdorpXXL 2024!

Redactie
9 mei 2024 | 17:30

Advertentie

Op Hemelvaart 2024 was het weer zo ver, onder een stralend zonnetje opende burgemeester Op de Laak vanochtend om 10 uur TimmerdorpXXL 2024 en de tweede editie van Dozendorp.

TimmerdorpXXL en Dozendorp

Het Sint Rochusplein in Budschop is weer omgetoverd tot timmerdorp, kinderen van groep 4 t/m 8 mogen in groepjes van 4 tot 12 personen verdeeld over ongeveer 45 kavels hun eigen ontworpen “palletwoning” gaan realiseren.
Voor de kinderen van groep 1 t/m 3 die nog niet mee mogen doen met TimmerdorpXXL maar wel hun eigen hut willen bouwen is het terrein van Jong Nederland Budschop gereed gemaakt om met dozen een hut te bouwen.

Informatie

Het timmerdorp vindt plaats van donderdag 9 mei tot en met zondag 12 mei en is voor alle kinderen van groep 4 t/m groep 8.  Dagelijks is het timmerdorp op het Rochusplein aan de Ospelseweg geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur. Zaterdag starten ze om 9.30 uur, dan kunnen de deelnemers ook blijven overnachten in hun zelf getimmerde woning. Op zaterdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur is het timmerdorp geopend voor alle belangstellenden zoals papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, omwonenden, etc.

Advertentie

3 Reacties

  1. Heel tof!
    Mooi dat het stigma van zo’n Jong Nederland, maar ook bv ‘n scouting, pingpong, badminton, krottepoffers en korfbal heeft., hiermee teniet mee gedaan wordt.
    Moet maar eens afgelopen zijn, dat deze leden weggezet worden als ‘n stel ‘kneuzen.’ Dit zijn gewoon een stel kanjers die maatschappelijke betrokken zijn….chapeau!!

  2. De leiding van het Timmerdorp verdienen alle lof, wat een inzet en hoe fijn is alles geregeld, vergeet echter ook de sponsoren niet zoals Ron Wijen en vele anderen, zonder hun was het Timmerdorp XXL nier mogelijk, vanmiddag kunnen ze nog lekker genieten van een paar bolletjes ijs van onze geweldige ijsmaker Florence, geniet ervan zou ik zeggen…

  3. Wat een geweldig leuk project. Fantastisch!!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie