Skip to content

Merefeldia JO19 op Pole Position

Redactie
11 mei 2024 | 20:34

Advertentie

Een spannende zaterdagmiddag op het sportveld van Merefeldia waar de JO19-jeugd uitstekend presteerde in hun race naar het kampioenschap. Onder leiding van de scherp fluitende scheidsrechter Brett van Ool, heeft het team van Merefeldia JO19 een cruciale overwinning geboekt door E.F.C. uit Eersel met overtuigende cijfers te verslaan.

Merefeldia JO19

De ster van de wedstrijd, Thijs Spetgens, stuwde zijn teamgenoten naar grote hoogten met een indrukwekkende vertoning op het middenveld.  Ties Jeurninck, Levi Skiersinis en Max Derckx maakten de doelpunten.

Deze overwinning brengt Merefeldia JO19 een stap dichter bij het felbegeerde kampioenschap. Volgende week staat de allesbeslissende uitwedstrijd tegen Hoogeloon op het programma. Een overwinning met ruime cijfers daar, zal de titel veiligstellen. Hun grootste concurrent, F.C. Oda uit Weert, staat voor de zware taak om een doelpuntenachterstand van negen treffers goed te maken tegen D.E.S.M., de hekkensluiter van de competitie.

Advertentie

1 Reactie

  1. Leuk dat jullie aanwezig waren bij deze spannende wedstrijd, maar ere wie ere toekomt…doelpunten van Ties Jeurninck 1-0, Levi Skiersinis 2-0 en Max Derckx 3-0. Trainer M19-1.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie