Skip to content

Opnieuw geslaagde informatieavond Hugo Vossen: “Start je woningzoektocht met een strike!”

Redactie
15 mei 2024 | 19:00

Advertentie

Gisteravond organiseerde Hugo Vossen van Hugo Vossen Hypotheken en Verzekeren weer de jaarlijkse informatieavond ‘Start je woningzoektocht met een strike!’. Net als vorig jaar kan er worden teruggekeken op een geslaagde avond.

Hugo Vossen Hypotheken en Verzekeren
Helder én vertrouwd!

Hugo Vossen gaf tijdens de avond uitleg over hypotheken en de mogelijkheden hierbij voor starters op de woningmarkt. Daarna volgde een uurtje bowlen en vervolgens gezellig naborrelen, met als afsluiter voor iedereen een goody bag en voor de bowlkampioen een dinerbon van € 60,00 van de Kleine Winst.

De aanwezige ‘starters’ waren erg geïnteresseerd, stelden goede vragen en vonden het thema ‘hypotheken voor starters’ en entertainment een goede combinatie. Alle ingredienten waren aanwezig voor een geslaagde avond. Hugo Vossen: “Als je een strike wilt gooien dan moet je je concentreren en voorbereiden en heb je geduld en geluk nodig. Daarnaast willen sommigen begeleiding in de vorm van een hekje. Als je een woning wilt kopen met daarbij een goed financieel plan met hypotheken en alles wat daarbij hoort, ook dan moet je geduld en geluk hebben om de juiste woning te kunnen vinden en vergt dit ook voorbereiding en concentratie. En ja.. goed onafhankelijk advies, ontzorgen en begeleiding met betrekking tot de hypotheek en de verzekeringen zorgt ook voor het beste resultaat.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend financieel gesprek of heb je plannen om te gaan (ver)bouwen of een woning te kopen? Neem dan gerust contact op met Hugo Vossen van Hugo Vossen Hypotheken en Verzekeren, info@hugovossen.nl of bel 06- 363 01 352. Zie ook de website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie