Skip to content

Bridgen bij de 31e Weerter Zomerdrive

Redactie
1 juni 2024 | 9:00

Advertentie

De laatste zaterdag van augustus: traditiegetrouw lopen zo’n 300 tot 400 mensen discussiërend of gewoon genietend, door de binnenstad van Weert. Ze doen het ene na het andere café aan zonder dat ze op echte kroegtijgers lijken. Voor de binnenstad van Weert een bijzonder tafereel. Spelers, zowel thuisbridgers als clubbridgers, die uitstralen hoe gezellig het is om een dag in een ontspannen sfeer door Weert te lopen, ergens wat te eten of te drinken of een winkel binnen ter stappen en daar tussendoor ook nog een behoorlijk aantal spellen te bridgen. Niet voor niets hebben we deelnemers die aan vrijwel alle kroegentochten in de afgelopen 30 jaar hebben deelgenomen!  Natuurlijk zorgt de organisatie voor een “Extra Korte Route” voor mensen die niet ver kunnen lopen.

Bridgen bij de 31e Weerter Zomerdrive

Wil je meedoen aan de zomerdrive in Weert? Deze wordt dit jaar gehouden op 31 augustus vanaf 10.00 uur in het centrum van Weert. De kosten voor deelname bedragen € 60,00 per paar, inclusief lunch, koffie en vlaai. Je kunt meer informatie verkrijgen en u inschrijven op de website, of bij Willem Deijsselberg (+31(0)6 46355567) email zomerdrive@sbpw.nl.

Voorafgaand aan de drive kan er in de maanden juli en augustus op maandagavond, dinsdagavond en woensdagavond gebridget worden bij Bridgeclub Weert bij Punt Welzijn in het BeekCwartier, Beekstraat 54 in Weert. Iedereen is welkom vanaf 19.15 uur. De kosten voor niet-leden bedragen 2 euro per persoon per avond.

Bridgen bij de 31 Weerter Zomerdrive wordt georganiseerd door Stichting Bridge Promotie Weert en Bridgeclub Weert, gesponsord door becs-IT.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie