Skip to content

Gemeente Nederweert op horecatour

Redactie
27 mei 2024 | 12:00

Advertentie

Nederweert kent gevarieerde horecabedrijven. Elk met eigen, unieke kenmerken en enthousiaste ondernemers aan het roer. Samen met de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) afdeling Nederweert, brachten burgemeester Birgit Op de Laak, wethouder Jorik Franssen, bedrijfscontactfunctionaris Ruud Joris en beleidsmedewerker Toerisme & Recreatie Romy Peters op woensdag 22 mei een bezoek aan vijf horecagelegenheden in onze gemeente.

Horecatour

De veelzijdigheid van onze horeca heeft een grote aantrekkingskracht op mensen uit de eigen gemeente, maar ook ver daarbuiten”, weet Kitty Verspagen, voorzitter van KHN afdeling Nederweert. “Het bundelen van onze krachten verstrekt de positie van Nederweert.

Uniek kijkje in de keuken
Burgemeester Op de Laak laat weten de uitnodiging zeer op prijs te stellen. “Deze gezamenlijke bedrijfsbezoekentour biedt een uniek kijkje in de keuken van de ondernemer en is een manier om op informele wijze het gesprek te voeren. We kunnen kennis en inzichten met elkaar delen en we zoeken, waar nodig, samen naar oplossingen.”

Trots op de ondernemers
Wethouder Jorik Franssen (toerisme en recreatie): ”Als gemeentebestuur zijn we trots op onze ondernemers en we waarderen hun inzet om inwoners en bezoekers van onze gemeente te verwelkomen. Mooi om van hen te horen dat ze positief zijn over de resultaten op het gebied van toerisme en recreatie. Goed om met elkaar in gesprek te zijn over de kansen en ontwikkelingen. Zo versterken we het netwerk van lokale ondernemers.

Woord van dank
De gemeente Nederweert dankt het bestuur van KHN, afdeling Nederweert: Restaurant Diverso, eetcafé De Aanwinst, Guulke Eten en Drinken, Buitencentrum De Pelen, Brasserie Vrienden van de Peel, Restaurant De Beren, restaurant Daatjeshoeve en ijsboerderij Gommers voor de organisatie en gastvrije ontvangst met een hapje en drankje op elke locatie.

Advertentie

2 Reacties

  1. Even een vraag ? Betalen jullie wat jullie eten en drinken bij deze horeca gelegenheden ? Zo niet , waarom niet de gewone man een gratis proefje te laten doen. Ik denk dat er genoeg Nederweerternaren zijn die als het gratis is willen testen , en beoordelen.

  2. het lijkt wel of het college een charme offensief is begonnen. dit om de aandacht af te leiden van het niets doen. want steeds meer ondernemers krijgen niks meer gedaan door de besluiteloosheid van de gemeente.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie