Skip to content

Cultuurweek in Nederweert: Taalwandeling Kunstroute tijdens het Taalcafé

Redactie
29 mei 2024 | 13:00

Advertentie

Ben je geïnteresseerd in kunst en vind je het leuk om mensen vanuit verschillende culturen te leren kennen? Wandel dan gezellig mee met het Taalcafé van Bibliocenter op woensdag 12 juni van 10.00 uur tot 11.30 uur.

Bibliocenter Nederweert

Laat je verrassen door de kunstroute die je meeneemt op een reis langs prachtige openbare kunstwerken die gemeente Nederweert verfraaien. Een vakdocent van Rick wandelt mee en deelt extra informatie over de kunstwerken. Dit is een mooie kans om meer te leren over de kunst in jouw eigen omgeving en om nieuwe mensen te ontmoeten. De wandeling wordt afgesloten met een gezellig samenzijn, waarbij een heerlijk kopje koffie of thee en iets lekkers wordt geserveerd bij Guulke eten & drinken. De startlocatie is bij Bibliotheek Nederweert, Lambertushof 34. Deelnemen is gratis.

Workshop Kunstroute met vakdocent Jack Reubsaet – Woensdag 19 juni
Als onderdeel van de Kunstroute verzorgt docent en beeldend kunstenaar Jack Reubsaet van RICK op woensdag 19 juni een inspirerende workshop ‘Maak je eigen beeld’. Tijdens deze workshop ga je op basis van een bekend kunstwerk in Nederweert zelf aan de slag om een eigen beeld te maken. Diverse materialen staan tot je beschikking, dus laat je creativiteit de vrije loop!

De workshop vindt plaats op woensdag 19 juni, van 10.00 tot 11.30 uur, bij bibliotheek Nederweert, Lambertushof 34. Deelnemen is gratis.

Doe gezellig mee aan de wandeling en workshop! Aanmelden kan via de website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie