Skip to content

Peelpodium met Jee & Vee bij De Pelen

Redactie
1 juni 2024 | 19:00

Advertentie

Op zondag 9 juni zijn er optredens van het Brabantse duo Jee & Vee op het Peelpodium van buitencentrum De Pelen. Er zijn twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater van De Pelen. Het buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel aan de Moostdijk 15 in Ospel.

Peelpodium met Jee & Vee

Van mei t/m september is er bijna elke zondag muziek op het Peelpodium van buitencentrum De Pelen. Zo ook op zondag 9 juni. Dan speelt het muzikale duo Jee & Vee; twee gerenommeerde Brabantse muzikanten die hun sporen in de muziekwereld ruimschoots hebben verdiend. Ze brengen een mix van 60’s en 70’s nummers, bestaande uit de wat oudere blues, pop en singer-songwriters nummers. Uiteenlopend van The Stones, Elvis, Van Morrison, JW Roy en CCR.

Jee & Vee speelt twee sessies; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater van het buitencentrum. Entree is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium. Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium

Peelpodium voor en door de streek
Buitencentrum De Pelen heeft een klein, gezellig en overdekt Amfitheater waar muziekvoorstellingen worden gespeeld. Op deze prachtige plek presenteren muzikanten zich voor eigen publiek. Het programma is zeer divers; van cover tot eigen liedje en van solist tot zanggroep. Doel van het Peelpodium is om mens en natuur met elkaar verbinden. Immers, het buitencentrum ligt bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel, een prachtig hoogveengebied waar je heerlijk kunt wandelen.

Het programma van juni en juli is: zondag 16 juni: Joey Boss, zondag 23 juni: Limburgse Jônges, zondag 30 juni: Tössedoôr, zondag 7 juli: Peter Habets, zondag 14 juli: Wan-man-band “Dretje” en zondag 28 juli PEVE & Myra.

Buitencentrum De Pelen, startpunt van natuurbeleving
Voor of na afloop kan je heerlijk struinen door de winkel van het buitencentrum. Hier vind je (natuur)boeken, streekproducten en souvenirs. Voor een hapje en drankje kan je in de Peelkiosk en (op zondag) in de Peelboerderij terecht. Het buitencentrum is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/depelen of neem contact op met het buitencentrum via: depelen@staatsbosbeheer.nl of telefonisch: 0495 – 641 497.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie