Skip to content

Coconblazers te gast op Eynderhoof

Redactie
4 juni 2024 | 10:00

Advertentie

Op zondag 9 juni maken de Coconblazers weer muziek bij Openluchtmuseum Eynderhoof aan de Milderspaat 1 in Nederweert Eind . Op deze dag staat ook het ambacht weven in de schijnwerpers.

Coconblazers

Er wordt aandacht besteed aan weefgarens, weefsels en uiteindelijk ook aan geweven kleding . Ben je benieuwd wat er allemaal nog meer te zien valt in Eynderhoof? Kom kijken, ruiken en proeven. Maar ook luisteren naar de Böhmische en andere klanken van de Coconblazers. De muzikanten weven de noten tot een goed stuk blaasmuziek afgewisseld met enkele zangnummers. Geniet op het terras van de zelfgebakken lekkernijen met een kopje koffie of een goed glas bier. Bezoek de oude ambachten in vol bedrijf en aanschouw de gezellige drukte.

Vakmanschap is meesterschap; dat geldt voor de vrijwilligers en ambachtslieden van Eynderhoof , maar ook voor de muzikanten van de Coconblazers. Kom dus op zondag 9 juni naar Eynderhoof voor een leuke middag aangenaam verpozen. De blaaskapel speelt van 13.30 tot ca 16.30 uur en brengt leuke goed in het gehoor liggende muziek waarvan je zeker enkele stukjes zult herkennen uit vroeger tijd.

Het volgende optreden van de Coconblazers op Eynderhoof is op woensdag 7 augustus 
en wel op de gezellige kinderkermis.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie