Skip to content

Alles over Neewieert On Wiels 2013

Redactie
23 augustus 2013 | 8:13

Advertentie

Neewieert On Wiels 2013 NederweertEen spectaculair einde van de zomer. Iets waarmee je deze super mooie zomer waardig kunnen afsluiten. Iets waar de harten van velen nog een keer flink van zullen kloppen, de ogen nog eens enorm doen fonkelen van plezier en iedereen gezellig samen kan zijn. Iets voor jong en oud. Iets voor de goed bedeelden, maar ook voor diegene die het wat moeilijker hebben in deze tijd.

Neewieert On Wiels !!

Neewieert On Wiels 2013 wordt alweer voor de 6e keer georganiseerd. Dit jaar hebben ze ervoor gezorgd dat het nog beter is dan de vorige keren. Ze hebben dit jaar zelfs het Sint Antonius plein erbij. De formule is hetzelfde: “Een gratis evenement door de straten van Nederweert.” Dus compleet gevulde straten met voertuigen in alle soorten en maten, maar zeker niet alledaags. Uiteraard zal tijdens deze koopzondag de middenstand zijn beste beentje voor zetten ondersteund door de lokale horeca.

Neewieert On Wiels 2013 heeft onder andere een raceplein waar de voertuigen uit allerhande motorsporten van dichtbij te zien zijn, je kunt de adrenaline gewoon ruiken. Zowel bij de Schans op Budschop als op het vernieuwde horecaplein zal livemuziek de bühne vullen en zal er een DJ op het Lambertushof staan. De kinderen mogen, geheel legaal, enkele auto’s vol kliederen onder leiding van Lot Gommers. Geef ze deze kans en meld je kind aan bij www.deknutselkast.nl daar zul jij en je kinderen absoluut geen spijt van krijgen.

Bij de brug zal het spektakel van “Auto Te Kanaal“ weer te zien zijn. Hier zal gedemonstreerd worden hoe het gaat wanneer een auto te water raakt en hoe te handelen. Wil je dit zelf eens meemaken geef je dan op bij via www.rb-nederweert.nl.
Bevrijdingen uit benarde situaties zul je niet alleen op een natte wijze meemaken. Maar ook op het land zijn de ongelukken te vinden. De vrijwillige brandweer van Nederweert zal je laten zien hoe dit in zijn werk gaat.

Een zeer speciale toevoeging is dit jaar toch wel de Night Before NOW.Op het horecaplein zal zaterdag avond 14 september een podium en live muziek te zien zijn. De dag zelf zal met de bewoners van PSW een tocht gereden worden met 40 bolides. Deze zullen aan het einde van de tocht voor het podium langs rijden. Hier kunnen zij nog even sprankelen, alvorens ook zij gaan genieten van de bands die deze avond vullen.

Neewieert on Wiels is al sinds de eerste dag steunend lid van Kika en zullen dus een donatie doen het het goede doel. Dit jaar zal middels een ludieke kar een inzameling plaats vinden voor de kinderen die alle hulp kunnen gebruiken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie