Skip to content

Eerste ‘Rondje om de toren’ met de gloednieuwe portofoons

Redactie
11 juni 2024 | 15:00

Advertentie

Vandaag vond het eerste ‘Rondje om de toren’ plaats met de gloednieuwe portofoons. Vrijwilligers vanuit Stichting Platform Gehandicapten Nederweert, de Gunnerij en de gemeente Nederweert zette in 2022 het ‘Rondje om de toren’ op, nadat een groep deelnemers tijdens de scootmobiel training in 2021 hier de wens over had uitgesproken.

Rondje om de toren

Samenzijn, gezellig toeren door de omgeving en genieten van de natuur was ook vandaag weer het doel voor de deelnemers. Na even geschuild te hebben tegen de regen gingen de deelnemers gezamenlijk op stap richting de Wouterbergen in Someren, waar ze konden genieten van een tussenstop met een drankje en een versnapering. De monteurs van Kersten Hulpmiddelen voerden voor het vertrek nog een banden-check uit.

Portofoons
Met financiële hulp vanuit sport akkoord Nederweert van de gemeente Nederweert werden er ook portofoons aangeschaft om te gebruiken tijdens de ritjes. De verkeersbegeleiders zorgen voor de veiligheid onderweg, maar met de portofoons is de communicatie tussen verkeersbegeleiders en de deelnemers geoptimaliseerd. “Sport akkoord Nederweert, bedankt voor het bijdragen aan het vergroten van de veiligheid en ons plezier tijdens onze ‘Rondjes om de toren!'”, aldus Stichting Platform Gehandicapten Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie