Skip to content

Samen met de Theater Kist en leuke spellen het schooljaar goed afsluiten

Redactie
14 juni 2024 | 15:00

Advertentie

Het schooljaar zit er bijna op en daarom organiseert Punt Welzijn een leuk interactief eindfeest voor alle ouders en kinderen uit de basisschoolleeftijd, en voor de vrijwilligers en netwerkpartners die een bijdrage hebben geleverd aan projecten van de dienst Opgroeien van Punt Welzijn. Dit eindfeest vindt plaats op vrijdag 21 juni van 15:00 tot 17:00 uur bij het Keenter Hart.

Theater Kist

Tijdens het eindfeest wordt er een voorstelling gegeven door de Theater Kist. In de magische voorstelling “August en de Bijzondere Sterrenkijker” is August met zijn oudoom tovenaar Februus op reis geweest. Ze hebben kamp opgezet op een bijzondere plek om daar de nachtelijke sterrenhemel te bestuderen. Wat heb je daarvoor nodig? Jazeker: een Sterrenkijker. Maar wat August niet weet, is dat deze een bijzondere wending in het avontuur gaat geven. Muziek, zang, dans, poppenspel en veel magie laten deze voorstelling sprankelen als sterren. Na de voorstelling is er tijd voor leuke spellen, zoals een bibberspel, stok vangen, eendjes hengelen, een grote jenga en meer.

Bij het eindfeest zijn alle ouders, kinderen, vrijwilligers en netwerkpartners die betrokken zijn geweest bij projecten van Opgroeien van Punt Welzijn welkom. Mede door jullie inzet was het een geslaagd schooljaar en dat mag dan ook gevierd worden.

Programma

  • 15:00 uur inloop
  • 15:15 uur welkomstwoord
  • 15:30 uur de Theater Kist
  • 16:15 uur diverse spellen
  • 17:00 uur afsluiting

Niet vergeten
Graag willen ze je vragen om zelf een kussentje en/of dekentje mee te nemen. Zo kunnen jullie met lekker weer buiten zitten.

Locatie
De locatie voor dit feest is het Keenter Hart, Sint Jozefskerkplein 3 in Weert. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.
Heb je vragen over het eindfeest, stuur dan een mail naar Punt Welzijn via opgroeien@puntwelzijn.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie