Skip to content

Cultuurweek dag 9 | Voorlezen, schoolconcert en het Familiefestival als afsluiter

Redactie
14 juni 2024 | 17:00

Advertentie

Tijdens de Cultuurweek is er van alles te beleven zoals muziek, tekenen, schilderen, dans, toneel en theater. In alle kerkdorpen van onze gemeente vinden er activiteiten plaats waar je naartoe kunt gaan en veelal ook zelf aan kunt deelnemen.

Cultuurweek Nederweert

Op vrijdag startte de dag voor de peuters in het Bibliocenter waar ze werden voorgelezen uit een spannend boek en waar er vrolijk werd gezongen. In de middag konden de kinderen van De Tweesprong in Nederweert-Eind genieten van een schoolconcert, opgevoerd door Harmonie Pro Musica. Ze werden meegenomen in het verhaal van prinses Alena.

De cultuurweek word afgesloten in Kanaalpark de Heerlijckheid met het Familiefestival. Het Familiefestival staat in het teken van kunst en cultuur voor de hele familie. Wethouder Carla Dieteren opende het Familiefestival om 15.30 uur. Je kunt nog tot vanavond 20.00 uur een kijkje gaan nemen bij het Familiefestival.

Ontdek cultuur
Culturele verenigingen en organisaties openen hun deuren. Je wordt uitgenodigd om workshops, repetities, exposities, voorstellingen en andere activiteiten te bezoeken. Voor elke leeftijd is er wel wat leuks te doen. Bekijk het volledige programma in de Cultuurloper.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie