Skip to content

Masterclass Musical komt naar Weert met ‘Pippin’!

Redactie
14 juni 2024 | 20:00

Advertentie

Na het overdonderende succes van de voorstellingen Bad Girls, Carrie en Jekyll & Hyde komt de gepassioneerde musicalschool MusicAllAround vanuit hun thuisbasis in Asten naar Weert! Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli staan de studenten van masterclass – musical in het Munttheater, met hun eindvoorstelling Pippin.

Pippin

Het masterclasstraject is een driejarige opleiding, waar de studenten een volle dag in de week les krijgen in zang, dans en spel. In de laatste paar maanden van het schooljaar bereiden ze zich voor op hun jaarlijkse eindvoorstelling, die altijd met veel passie en kwaliteit wordt gespeeld. Dit jaar brengen ze de musical Pippin!

Het verhaal:
Pippin vertelt het coming-of-age verhaal van de jonge Pippin die nog niet precies weet hoe hij zijn leven wil gaan leiden. Zeker is wel dat het bijzonder moet zijn. Op humoristische wijze experimenteert hij met schoonheid, glorie, roem en magie. Hij zal achtereenvolgens slagen en falen, blijvend op zoek naar zijn plekje. Een actueel en herkenbaar sprookje, want vragen we ons niet allemaal wel eens af wat de bedoeling kan zijn van dit leven?

PIPPIN is een visueel sprookje dat vol zit met knipogen naar onze moderne levens en de manier waarop we daar tegenwoordig invulling aan geven.

Data en tickets
Op 5 en 6 juli 2024 vinden de voorstellingen plaats, beide voorstellingen starten om 20:15 uur en zijn rond 22:45 uur klaar. Kaartjes gaan voor €23,50 de deur uit en zijn te verkrijgen via de website.

Foto’s: Mark Keetels | Bureau33

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie