Skip to content

Labelish geopend in Heythuysen


Redactie
16 juni 2024 | 17:46

Advertentie

Op zaterdag 15 juni openden de 20-jarige Lauren de Wit uit Ospel en 20-jarige Daan Hellemons uit Nederweert vol trots de deuren van hun nieuwe kledingwinkel, Labelish, aan de Tamboer in Heythuysen. De officiële openingshandeling werd verricht door de burgemeester van Leudal, mevrouw Schmalschläger.

Labelish

Een modeparadijs voor iedereen
Labelish is een modewinkel met een uitgebreide collectie die een breed publiek aanspreekt. De damescollectie biedt een scala aan keuzes, van trendy, eigentijdse stukken tot tijdloze klassiekers, waarmee ze inspelen op de diverse smaken en voorkeuren van hun klanten. Voor de jongere doelgroep is er altijd de laatste mode te vinden, zodat ook zij up-to-date kunnen blijven met de nieuwste trends. Daarnaast beschikt Labelish over een verfijnde basiscollectie voor heren, met stijlvolle en kwalitatieve kledingstukken die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Openingstijden

De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 10:00 uur tot 17:30 uur. Op vrijdag is er koopavond tot 20:00 uur, en iedere tweede zondag van de maand is het koopzondag. Voor klanten die liever buiten de reguliere openingstijden winkelen, biedt Labelish ook de mogelijkheid om op afspraak te komen.

Met de opening van Labelish hopen Lauren de Wit en Daan Hellemons een nieuwe, frisse wind te brengen in het modeaanbod van Heythuysen en omstreken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie