Skip to content

De levendige blik van Els Maes

Redactie
19 juni 2024 | 17:00

Advertentie

Op zondag 7 juli, van 11:00 tot 17:00 uur, presenteert Kunstenaar Els Maes haar nieuwste collectie schilderijen in het gebouw ‘Ars Celare Artum’ van het Kunstcentrum Weert gelegen bij de Lichtenberg, IJzerenmanweg 15, Weert.

Els Maes

Els staat bekend om haar expressieve en kleurrijke portretten. Ze wilt in haar schilderijen iets laten zien dat haar fascineert. Dat zijn mensen, maar ook dieren en de natuur. Haar kleurrijke werken ontstaan in een boeiend proces waarin onderlagen samen smelten met realistische vormgeving. In expressieve penseelstreken en levendige kleuren legt ze de complexiteit en diversiteit van menselijke emoties vast. Haar werk straalt een levendigheid en energie uit waarmee ze de kijker direct aanspreekt.

Els Maes heeft bijna 25 jaar ervaring als docent bij RICK in Weert, waar ze lesgeeft aan verschillende groepen volwassenen en kinderen in Stramproy. Haar passie voor kunst en educatie inspireert velen en draagt bij aan de lokale kunstgemeenschap.

Daarnaast is Els Maes een van de drijvende krachten achter de tweejaarlijkse kunstroute “Mooi Rooj” in Stramproy. Deze route vindt plaats in het laatste weekend van augustus en biedt kunstliefhebbers de gelegenheid om kunstwerken van diverse kunstenaars te bewonderen in maar liefst 13 tuinen.

Bezoek de expositie van Els Maes op 7 juli en ontdek haar expressieve en kleurrijke wereld. Zij zal zelf aanwezig zijn om haar werk toe te lichten. Je bent van harte welkom! Kijk voor meer informatie op de website.

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie