Skip to content

Ontdek het Mobiel Media Lab tijdens de zomerbraderie in Nederweert

Redactie
24 juni 2024 | 14:45

Advertentie

Wijkagenten Lotte en Bart

Op vrijdag 28 juni 2024, tijdens de zomerbraderie, komt het Mobiel Media Lab naar Nederweert. Van 12.00 tot 21.00 uur staat de truck op de Kerkstraat te Nederweert t.h.v. De Slak. De wijkagenten zullen hier aanwezig zijn om met jullie een praatje te maken, jullie te informeren en een inkijkje te geven in het politiewerk.

Mobiel Media Lab in Nederweert

Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen waarin je welkom bent om mee te denken met de politie. Elke dag staat de truck op een andere plaats in Nederland. Er is de mogelijkheid om over verschillende onderwerpen te praten. Er zullen flyers aanwezig zijn over diverse onderwerpen. Je kunt je kennis testen door middel van een quiz of je kunt een enquête invullen over de veiligheid en leefbaarheid in jouw buurt. Het aanbod is dus zeer uitgebreid en er is voor ieder wat wils! Naast de truck zullen ook de politiemotor en de wijkbus aanwezig zijn. Genoeg te zien en beleven dus!

Kleurwedstrijd
Wil jij kans maken op een gave goodiebag? Doe dan mee met de kleurwedstrijd! Je kunt een kleurplaat downloaden (kleurplaat 1 of kleurplaat 2), of een kleurplaat afhalen bij het gemeentehuis in Nederweert en het politiebureau in Weert. De kleurplaten kunnen tijdens de Zomerbraderie ingeleverd worden bij de truck en de winnaar zal op een later moment bekend gemaakt worden.

Tevens zal er bij de truck iemand aanwezig zijn vanuit het CJG (Centrum Jeugd en Gezin) gericht op mediawijsheid. Hier kun je terecht voor alle vragen omtrent opvoeden, opgroeien en hoe om te gaan met (social)media bij je kind. Er zullen gedurende de braderie presentaties gegeven worden, de tijdstippen hiervoor volgen nog. Daarnaast is er in de truck de mogelijkheid om zelf je mediawijsheid te testen middels een leuke quiz.

Tot slot kun je deze middag kennismaken met de nieuwe BOA van de gemeente Nederweert, Ruud Nijssen.

Advertentie

1 Reactie

  1. Ben benieuwd hoe vaak we de nieuwe boa s te zien krijgen op straat. Lekker op de fiets door de straten, en optreden dat waar nodig is…….maar ik denk dat het bij die eerste kennismaking labvrachtwagen blijft.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie