Skip to content

Leemkuilen: denken, praten, doen in Nederweert-Eind

Redactie
3 september 2013 | 12:09

Advertentie

LeemkuilenHoe kan ik zelf een bijdrage leveren aan de invulling van het gedeelte Leemkuilen in het project Sarsven en De Banen?  Wil je daar eens over nadenken?

Binnen de Gebiedsontwikkeling Sarsven en De Banen wordt momenteel het plandeel Leemkuilen nader uitgewerkt. Dit gebied is gelegen aan de Visdijk aan de zijde van de Banen. Hier zal in de toekomst ‘mensgerichte natuur’ worden gerealiseerd. Dat betekent dat er een ‘natuur-, leer- en speelplek’ komt waar buurtbewoners en bezoekers kunnen ervaren wat landschap, cultuurhistorie en natuur in Sarsven en De Banen zoal inhoudt.

Eerder dit jaar deden de basisschoolkinderen al leuke ontwerpvoorstellen voor het terrein. Mede op basis daarvan is er een ‘cascoplan’ gemaakt waarin vier sfeergebieden zijn onderscheiden waarbinnen een aantal ‘kinderbijdragen’ wordt opgenomen.

Nu is het de beurt aan de inwoners van Nederweert-Eind. Je mag meedenken, meepraten en ook meedoen. Het doel is om je informatie te geven en je aan het denken te zetten: hoe kan ik zelf een bijdrage leveren aan de realisatie?

Meedenk-, praat- en doe-avond

Deze meedenk-, praat- en doe-avond is op donderdag 26 september om 20.00 uur in openluchtmuseum Eynderhoof. U kunt zich tot vrijdag 20 september aanmelden bij de gemeente via e-mail: j.dirkx@nederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_06 Koopzondag Nederweert-17
Mooi weer trok veel bezoekers naar het centrum
6 oktober 2024 | 20:00
2024_10_06 Synchroon team ZPC Nederweert
Het wedstrijdseizoen is weer begonnen!
6 oktober 2024 | 19:22
default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00

Advertentie