Skip to content

Zoektocht Rode Fiat Punto na ernstig ongeval

3 september 2013 | 16:58

Ernstige aanrijding Wilhelminastraat in StramproyDe politie roept de hulp van het publiek in om de identiteit te achterhalen van een automobilist die dinsdagmiddag na een verkeersongeval op de Wilhelminastraat in Stramproy is doorgereden.

Rond 14.20 uur vond er op de Wilhelminastraat een verkeersongeval plaats tussen een voetgangster en een personenauto. De 77-jarige voetgangerster uit Stramproy raakte hierbij ernstig gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. Een traumahelikopter is ter plaatse geweest voor medische ondersteuning. De politie heeft een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Getuigenoproep
Daarnaast roept de politie de hulp van het publiek in te helpen met informatie over de auto die betrokken is bij het verkeersongeval. Eerder vandaag werd er daarom al een Burgernet-bericht verstuurd naar ruim 7.000 personen met een oproep om informatie over dit verkeersongeval en in het bijzonder de doorgereden auto te melden bij de politie. Het betreft een rode Fiat Punto, vijfdeurs met een Nederlands kenteken. De auto heeft schade aan de linkerachterdeur naar aanleiding verkeersongeval. Na de aanrijding is de auto richting Weert weggereden.

Informatie kan worden doorgeven via het landelijk telefoonnummer politie 0900 – 8844 (lokaal tarief). Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800 – 7000 (gratis).

Kijk hier voor het bericht over de aanrijding.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_18-In-conflict-met-jezelf-Lisette-Poell
Door Lisette Poell
18 oktober 2024 | 17:00
2024_10_16-Rouwadvertentie-Leen-Coolen-Hendrikx-1
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
18 oktober 2024 | 13:51
Jubileumjaar Eynderhoof
Kom ook naar de lezing in Nederweert-Eind
18 oktober 2024 | 13:50
Overlijdensbericht-Truus-Koppen-4
Geuns Uitvaartbegeleiding
 
18 oktober 2024 | 9:16

Advertentie