Skip to content

Lekker verse croissants op Zondag?

Redactie
6 september 2013 | 11:01

Advertentie

croissant broodWord je op zondagmorgen ook wel eens wakker met ongelofelijk veel zin in een heerlijke croissant of een lekker vers gebakken broodje? Geen afbak of een droog broodje maar gewoon vers van de bakker.

Bakkerij Tommie
wil Belgische opening

Tommie

In Amsterdam loop je dan gewoon naar de bakker op de hoek van de straat. In Nederweert is dit straks ook mogelijk als het aan centrummanager Gerrit Timmerman en bakkerij Tommie uit Nederweert ligt. Nu de Winkeltijdenwet in Nederweert van kracht is mogen alle winkels, dus ook Bakker Tommie, op zondag open. Ze gaan samen onderzoeken of het een goed  idee is om de bakkerij op zondagmorgen van 8:30 tot 11:00 uur open te stellen.

 VUL DE POLL IN!!


[poll id=”13″]

 

Advertentie

5 Reacties

  1. Ik hoop voor ze dat de mensen die hier voor stemmen, ook daadwerkelijk komen op zondag. Vaak is iedereen voor maar komen ze zelf niet of maar sporadisch. Ik gun de bakker een vrije dag 😉 voor mij hoeft het niet.

  2. Uiteraard gunnen we iedereen zijn rust echter een ondernemer is 7 dagen per week ondernemer. Tommie heeft op mijn vraag positief gereageerd. Hij ziet het als een extra kans voor zijn onderneming, en dat is ook zo.
    Je hebt gelijk dat de mensen die voor stemmen ook daadwerkelijk broodjes enz gaan kopen bij hem zodat dit initiatief niet mislukt maar voor Tommie een succes zal zijn. Complimenten voor deze ondernemer.
    Gerrit

  3. was vanmorgen al aan het twijfelen of ik even naar België zou rijden voor broodjes. Lijkt me heerlijk als we straks op zondag de broodjes in eigen dorp kunnen halen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie