Skip to content

Fysio Active Fysiotherapie opent vestiging in Nederweert!

12 september 2013 | 11:48

Fysio ActiveSinds kort kun je bij Laco Sportcentrum Nederweert gebruik makenFysio Active: een dynamische praktijk voor een actieve aanpak van fysiotherapie. Bij Fysio Active Fysiotherapie kun je o.a. gebruik maken van Echografie en Shockwave therapie.

Fysio Active Fysiotherapie

De naam Fysio Active is er een die op zichzelf staat. De fysiotherapeuten houden zich bezig met het lichaam en diens bewegingen ervan. Maar ook als bedrijf zijn ze constant in beweging. Ze ontwikkelen zich door middel van het volgen van cursussen.

Echografie is een methode waarbij geluidsgolven pijnloos in het lichaam gestuurd worden waarna deze via de organen weer terug worden gekaatst. Het echografie apparaat zet deze geluidsgolven om in beeld. De fysiotherapeut van Fysio Active kan vervolgens deze beeldvormige diagnostiek gebruiken als toevoeging bij zijn onderzoek. Buiten Echografie maken ze ook gebruik  van Shockwave therapie. Shockwave therapie is uitermate geschikt voor langdurige spier- band- en peesproblemen. Tevens kunnen eventuele aandoeningen met betrekking tot kalkafzetting behandeld worden. Chronische pijn wordt vaak veroorzaakt door ontstekingen of verkalkingen van pezen of de slijmbeurs. In tegenstelling tot conventionele behandelmethodes kan bij Shockwave therapie de oorzaak van de pijn worden bestreden, zonder medicatie of chirurgie. Fysio Active vraag geen extra kosten voor het gebruik van Shockwave therapie en/of Echografie als behandeling. De kosten van een reguliere behandeling worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar.

Door de aanwezigheid van Fysio Active fysiotherapie bij Laco Sportcentrum Nederweert kun je eenvoudig gebruik maken van alle faciliteiten. Daarnaast werken ze nauw samen met de fitnessinstructeurs zodat zowel de leden als patiënten goede nazorg krijgen. De praktijk is zonder verwijzing toegankelijk en je hoeft geen lid te zijn van Laco Sportcentrum Nederweert.

Kijk voor meer informatie op www.fysio-active.com

Advertentie

1 Reactie

  1. Mooi. Alles onder een dak dan kan ik bij sportival life vandaag opzeggen,hopelijk zijn ze bij mereveld niet zo moeilijk.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30
2024_10_18-15.000-voor-lokale-verenigingen-Heerschap-33
Spek de kas actie
18 oktober 2024 | 19:00

Advertentie