Skip to content

De straat van de week bij Bubbles Carwash

17 september 2013 | 19:53

Bubbles carwashBij Bubbles Carwash aan de Pannenweg in Nederweert kun je iedere week kans maken op een GRATIS wasbeurt.

“De straat van de week”

Iedere week krijgt één gehele straat bij Bubbles Carwash een GRATIS wasbeurt aangeboden. Verder kun je op de hoogte worden gehouden van alle acties en kortingen. Dus iedere straat van de gemeente Nederweert maakt kans, dus ook in Nederweert-Eind, Ospel, Leveroy, Ospeldijk en Budschop.

Like Bubbles Carwash op facebook zodat je kunt zien of misschien jouw straat de gelukkige winnaar is.

Actie wasstraat
Wegens succes op herhaling, hebben ze de komende maanden weer de pannenkoeken-actie in samenwerking met de Dorpsherberg in Ospel. Bij iedere wasbeurt ontvangt je een stempel, bij 3 stempels is de tweede pannenkoek gratis. (Zie de voorwaarden op de stempelkaart). Ben je een doe-het-zelver? Dan zou je gebruik kunnen maken van onze wasboxen, voorzien van alle materialen en producten die men nodig heeft om een auto compleet te wassen. Tevens kunnen al klanten gebruik maken van onze stofzuigers.

Actie wasboxen
Bij aankoop van wasmunten voor € 10,-  krijg je 5 minuten GRATIS wassen.

Auto-cleaning
Naast de wasstraat en wasboxen, doen ze ook aan auto-cleaning. Zou je je auto weer showroom klaar willen? Dan kun je bij Bubbles Carwash terecht om te kijken wat hier de mogelijkheden voor zijn. Heeft je auto een kleine opfrisbeurt nodig dan hebben ze een VIP- wash, dit houdt in: Polish programma, stofzuigen, dash-board, ramen en sponningen voor € 40,- (op afspraak) behalve op dinsdag, dan is er de VIP-wash dag voor slechts € 27,95 (excl. kofferbak) en ZONDER afspraak!!

Voor al je vragen op was- of cleaning gebied staat een team voor je klaar op de Pannenweg 301, nederweert, 0495-460358. Wil je op de hoogte willen blijven van alle in-en outs , acties, nieuwsbrief van het bedrijf, vul je e-mail adres in op de website: www.bubbles-carwash.nl of via Facebook, Twitter of hier op www.nederweert24.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie