Skip to content

Hartenwens vervuld door Autobedrijf van Nieuwenhoven

20 september 2013 | 12:12

Autobedrijf-van-Nieuwenhoven-HartenwensOp maandag 16 september heeft Rik, een client van Daelzicht, een bezoek gebracht aan Autobedrijf van Nieuwenhoven. Hiermee ging de lang gekoesterde wens van Rik in vervulling.

Hartenwens vervuld

Rik is al jaren een enorme Nissan-fan en wilde graag een bezoek brengen aan een showroom om de nieuwste Nissanmodellen van dichtbij te bekijken. Nadat hij de auto’s aan een grondige inspectie had onderworpen mocht hij, als klap op de vuurpijl, samen met Caroline van Nieuwenhoven een ritje maken in een volledig elektrische Nissan: De Nissan Leaf.

Daelzicht Hartenwensen vervult bijzondere wensen van mensen met een verstandelijke beperking. Het vervullen van een Hartenwens is voor een cliënt een fantastische beleving. Voor één dag staan de cliënten van Daelzicht in het zonnetje en in het middelpunt van de belangstelling. Doel is om cliënten de dag van hun leven te bezorgen.

Autobedrijf van Nieuwenhoven vond het erg leuk om Rik te mogen ontvangen. Zij hebben er samen een leuke middag van gemaakt en hopelijk zal Rik nog lange tijd nagenieten van deze dag.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie