Skip to content

Limburg Danst OPEN BeNeLux 2013: thuiswedstrijd voor Ospelnaren

Redactie
18 oktober 2013 | 21:53

Advertentie

dansten Fauve en RoelandHet Ospelse ballroom-paar Fauve Kessels en Roeland Schelfhout neemt op zondag 20 oktober deel aan Limburg Danst OPEN BeNeLux 2013, in sporthal Boshoven te Weert.

OPEN BeNeLux Thuiswedstrijd voor Ospelnaren

Twee weken geleden dansten Fauve en Roeland in de Holland Masters in Steenwijk waar het paar bijna de kwartfinale wist te bereiken. Het niveau in deze internationale wedstrijd, met twaalf verschillende nationaliteiten waaronder zes Russische paren, inclusief de nummer 4 van de wereld, was ongekend hoog voor een wedstrijd in Nederland.

Tijdens “Limburg Danst” bindt het paar, dat momenteel als twaalfde genoteerd is op de nationale ranglijst, de strijd aan met Nederlandse en Belgische topdansers. Voor zowel Roeland als Fauve is deze wedstrijd vertrouwd terrein. Roeland danste hier in het verleden met zijn partner voor de hoofdprijs, terwijl Fauve vorig jaar met haar toenmalige partner nog in de klasse debutanten 3 uitkwam. Het verschil met vorig jaar is voor haar maar liefst 8 klasses!

Fauve: “Ik verheug me enorm op deze wedstrijd. Vorig jaar danste ik met mijn toenmalige partner Freek Nossin, die nu voor Judith’s Dance Point uitkomt, in de finale voor debutanten 3. Nu moet ik mij als nieuwkomer in de hoofdklasse nog maar zien te bewijzen. We gaan ervanuit dat we niet gaan winnen van de nummers 1 tot en met 4 van Nederland die hier ook zullen deelnemen, maar we hopen in ieder geval weer de finale te bereiken. Het spannende is dat er nu heel wat supporters uit Ospel, Nederweert en Weert aanwezig zullen zijn, die mij nog nooit in deze klasse hebben zien dansen. We willen op Limburg Danst in ieder geval laten zien dat we in deze klasse thuishoren.”

Ook in Boshoven zijn supporters weer van harte welkom. Fauve en Roeland dansen hun eerste serie volgens de timetable vanaf 14.55 uur.

http://youtu.be/faunYs2HC-k

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie