Skip to content

Tekenwedstrijd voor Tanzania

21 oktober 2013 | 12:11

Tekenwedstrijd voor TanzaniaIn het kader van de Spinn-inn Marathon op 8 en 9 november in Weert organiseert Stichting Peramiho een tekenwedstrijd waar alle kinderen aan mee mogen doen. Speelgoedwinkel Top1Toys aan de Maasstraat in Weert heeft speciaal voor deze wedstrijd drie spellenpakketten ter waarde van 50,- euro beschikbaar gesteld waar je kans op kunt maken.

Wat moet je doen?

Maak een mooie tekening met het thema ‘Derde wereld, Tanzania en/of Peramiho’ en liever deze tekening in tijdens de Spinn-Inn Marathon op vrijdag 8 en zaterdag 9 november. De tekening kun je, met naam en adres en telefoonnummer, inleveren in een speciale box bij de Glazen Kee(n)t van Weert FM. Deze keet staat tijdens de Spinn-inn Marathon op het plein bij MFA Keenter Hart.

Inleveren van tekeningen kan van vrijdag 8 november 19.00 uur tot zaterdag 9 november, 14.00 uur. Om 15.00 uur wordt bij de Glazen Kee(n)t via een loting bekend gemaakt welke drie kinderen een spellenpakket hebben gewonnen. De uitreiking vindt ook meteen daar plaats. Om kans te maken op de prijs, moet je tijdens de trekking wel aanwezig zijn. Anders wordt iemand anders blij gemaakt met het pakket.

Troostprijs
Niet gewonnen, dan niet getreurd. Want alle tekeningen gaat met het vliegtuig mee naar Tanzania. Monique en Leon nemen deze op hun volgende reis mee naar Peramiho. Daar worden deze tekeningen dan opgehangen in de kleuterschool in Songea. Deze kleuterschool wordt op dit moment, door Stichting Peramiho in samenwerking met andere partijen, bouwen.

Meer informatie, foto’s en filmpjes over de stichting en de Spinn-inn Marathon 2013 vind je op de website www.moniquehelpt.nl. De stichting is ook te volgen via Facebook en Twitter.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie