Skip to content

Nieuwe keuken

Redactie
31 oktober 2013 | 13:24

Advertentie

2013-10-31 Open eettafel Budschop opening keuken St Rochus 1749De St. Rochus parochie in Budschop heeft sinds vandaag een geheel vernieuwde keuken/bar in het kleine zaaltje. De nieuwe keuken is voorzien van een afwassysteem, spoelbak, oven, bar, kasten en koelkasten.

Sinds een aantal jaren wordt de keuken en het zaaltje intensiever gebruikt door de dorpsraad van Budschop en de commissie Open Eettafel. Twee keer per maand komen zo’n 25-30 55+ers hier gezamenlijk genieten van een heerlijk diner. In augustus werd dit al voor de 100ste keer gedaan. Vandaag was het kerkbestuur en de pastoor uitgenodigd om aan te schuiven bij de officiële ingebruikname van de keuken.

Naast de nieuwe keuken zijn ook de toiletgroepen uitgebreid en is er een invalide toilet bij gekomen. Een mooi initiatief van de kerk, dorpsraad en de vrijwilligers die zich hier voor hebben ingespannen. Ze kunnen er weer jaren tegen.

De Open Eettafel Budschop is voor iedereen vanaf 55 jaar, ongeacht rang of stand. Woon je echter niet in Budschop en wil je toch gebruik maken van dit sociale gebeuren, dan kan dat, mits er nog plaats is. Inwoners van Budschop en mensen die een sociale binding hiermee hebben zijn de eerste doelgroep.

Dinercheque:
Op zoek naar een leuk cadeau? Kies dan voor de dinercheque. Hiermee kunt u voor € 7.50 iemand een etentje cadeau doen. De dinercheque is verkrijgbaar bij hierboven genoemde persoon.

Aanmelden bij: Johan Evers, Alexanderstraat 24, 6031 DA Nederweert-Budschop, Tel. 0495-633410

Advertentie

2 Reacties

  1. Laat ik nou toch altijd gedacht hebben dat de verbouwingen een initiatief van het kerkbestuur was, en niet van de Stichting Dorpsraad Budschop.

    • @nico Je hebt gelijk, het gedaan door het kerkbestuur. In een kleine gemeenschap als Budschop loopt dit al snel iets door elkaar natuurlijk 🙂


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie