Skip to content

Aanleg drie hondenspeelveldjes in december

12 november 2013 | 12:55

2013-05-05 Rivka hond  206In december worden drie hondenspeelveldjes aangelegd in Nederweert, Budschop en Ospel. De veldjes zijn er voor honden om te spelen en dus niet bedoeld als uitlaatplaats! Ook hier geldt daarom een opruimplicht en kunt u er gebruikmaken van de afvalbakken voor hondenpoep.

Drie hondenspeelveldjes

Op het afgesloten speelveld van zo’n 800 m² kun je je hond zonder zorgen los laten lopen en hoef je niet bang te zijn dat hij of zij de straat op rent. Het terrein is toegankelijk via een poort en er staat ook een bankje.

Locaties
In Ospel komt het veldje op het binnenterrein tussen de Lemmenhoek en de Pastoor Brandstraat; dicht bij de locatie van het voormalige uitlaatveldje. De speelplek in Budschop wordt aangelegd in het groengebied (Julianapark) langs het kanaal, aan de noordzijde van het voetbalveldje. In Nederweert komt het veldje in het groengebied langs het fietspad van de Bengele naar de Randweg West, tussen de infiltratievijver en de grondwal.

Advertentie

5 Reacties

  1. In Ospel is het Lemmenhoek / Pastoor Vullersstraat.

  2. Ik heb mijn prive uitlaad veldje wat ik zelf heb betaald met de hypotheek.
    Toch betaal ik hondenbelasting voor deze veldjes zoals alle mensen in het buitengebied.
    Dat klopt ook niet.

    • Helemaal mee eens, voor belastingen weten ze je in het buitengebied wel te vinden, maar voor de voorzieningen tel je niet mee.

  3. En waar blijft het speelveld in Nederweert Eind???En Leveroy???Tellen wij weer niet mee?

  4. ja niet te geloven en hier op de florastraat heeeeeeeeeeeeeeel groot veld waar de meeste hondenbezitters komen waarom niet daar een stukje afpakken voor onze viervoeters nee niet te geloven neeee nu op een stukje veldje tussen een heuvel en vijver sjapeau daar komen veel hondenbezitters naar toe ja waar zijn jullie mee bezig en nee is nederweert eind en leveroy hebben ze geen honden die rond willen rennen


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie