Skip to content

5 jaar Neewieert On Wiels

Redactie
31 augustus 2012 | 10:00

Advertentie

NOW-logoNeewieert on Wiels bestaat dit jaar 5 jaar en dat jubileum moet gevierd worden. Op zondag 16 september van 11.00 tot 17.00 uur zal het centrum van Nederweert vollopen met niet alledaagse voertuigen uit binnen en buitenland. Een mix van oldtimers, Amerikanen, bikes, tractoren en nog veel meer zal te bewonderen en wellicht ook te beluisteren zijn.

Net als voorgaande jaren kunnen de kinderen bij Lot Gommers een auto gaan beschilderen(meer info hierover www.deknutselkast.nl ). Zal er een schminkstand zijn en zullen er vele stands over het parcours uitgestald staan. De reddingsbrigade zal weer “auto te Kanaal” verzorgen bij de waterscouting, dit is zowel een erg zinvolle cursus als spectaculair! Zorg dat je dit meegemaakt heeft. Meer info hierover op www.rb-nederweert.nl

Maar voor de 5e editie is er meer:
De brandweer van Nederweert zal demonstraties verzorgen op het Lambertushof.
Live-muziek: Op het horeca plein hebben we Missy Moon & the Magnificent 7 die erg energiek nummers van toen en nu zal brengen met een stevige bite en Hillbilly Hayride die met hun oude bolderkar door de straten zal gaan.
Je hoeft echt niet pas na het eten te komen. Want zij hebben een ruim aanbod aan eten. Dus kom gerust een vorkje prikken op de foodstrip.
Verder zal het Raadhuisplein omgetoverd worden tot een echt raceplein. Van Nascar tot rally, op het raadhuisplein is het allemaal te bewonderen.
De jongens en meiden van het Downside tuning die door het hele land prijs na prijs binnen slepen zullen voor deze dag hun trotsen stallen in de straten van hun eigen dorp.
Uiteraard mogen de pitspoezen niet ontbreken, al zullen ze dit jaar voor een nieuwe achtergrond staan voor de entree foto’s. Maar mocht u deze dames iedere dag van het jaar willen zien. Geen probleem. Voor dit jaar hebben ze zelfs een eigen kalender waarop de dames met, de grondslag van Neewieert on Wiels te zien zijn, top voertuigen!

Daarbij doen ze ook nog een oproep aan de kinderen. Zij mogen zich opgeven bij de www.deknutselkast.nl om op deze dag onder leiding van Lot Gommers een paar auto’s te pimpen.

Voor meer informatie over dit evenement en sponsoring, kijk op.
www.neewieertonwiels.nl  of  www.facebook.com/neewieertonwiels

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie