Skip to content

Levensgrote kalender op de Markt Weert

Redactie
27 november 2013 | 9:59

Advertentie

December Kalender 2013 poster A0 (Large)Omgeven door karakteristieke gevels beleef je een gloednieuw en uniek concept op de Markt in Weert. Op de vooravond van jubileumjaar 2014, waarin Weert 600 jaar marktrechten viert, rijst een levensgrote kalender op de Markt. In de luwte van de toren van de St. Martinuskerk staat een immense constructie van maar liefst 10 meter hoog en 14 meter breed. Elke dag opent Centrummanagement Weert één vakje van de kalender. Achter elk nummer staat speciaal entertainment, van goochelaar tot acrobatische dansact en van dichter tot DJ. Zo telt Centrummanagement samen met de Weertenaren op ludieke wijze af naar het nieuwe jaar.

Levensgrote kalender Markt Weert

Zoek een warm plekje bij een van de vuurkorven op de Markt en laat je verrassen door de act van de dag. Op maandag, dinsdag en vrijdag begint de act om 17:00 uur, op donderdag om 19:00 uur en op woensdag en in het weekend om 14:00 uur. Op de woensdagen zijn de activiteiten in het bijzonder afgestemd op jeugd. Tijdens de feestdagen zijn er enkele uitzonderingen in de aanvangstijden. Op www.decemberkalenderweert.nl staat het volledige overzicht.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00

Advertentie