Skip to content

Koninklijke onderscheiding voor Leny Berben uit Nederweert

Redactie
30 november 2013 | 12:05

Advertentie

Onderscheiding Harmony St Joseph Nederweert bij Willem Tel BudschopOp zaterdag 30 november heeft burgemeester Evers van Nederweert de versierselen uitgereikt behorende bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau aan mevrouw Leny Berben-Coumans (58 jaar) uit Nederweert. De uitreiking vond plaats tijdens de viering van het Caeciliafeest van Harmonie St. Joseph in Zaal Willem Tell.

Mevrouw Berben zet zich al 28 jaar met hart en ziel in voor Harmonie St. Joseph Nederweert. Deze vereniging neemt al 72 jaar een prominente plaats in de Nederweerter gemeenschap in en is present bij allerlei activiteiten. De vereniging wordt actief ondersteund door een damescomité en een logistiek team.

Koninklijke onderscheiding voor Leny Berben

Mevrouw Berben is vanaf het begin van haar lidmaatschap (na haar verhuizing naar Nederweert, eind in de zeventiger jaren) actief betrokken bij deze vereniging. In 1977 werd zij door de ledenvergadering verkozen tot bestuurslid en dat is ze onafgebroken tot op heden, inmiddels dus al ruim 28 jaar.

Naast haar algemene bestuurstaak is ze verantwoordelijk voor de coördinatie van de maandelijkse oud papierinzameling, voor de jaarlijkse vlooienmarkt en voor de uniformering van de leden. Zij is ook actief in de werkgroep jeugd en bij de acties voor het vergaren van financiële middelen en in het beheer en onderhoud van het clubgebouw dat gemeenschappelijk wordt gebruikt met Handboogvereniging Willem Tell.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie