Skip to content

Permanente Make Up in Nederweert

Redactie
2 december 2013 | 21:02

Advertentie

cosmetische tatoeageAls je het over Permanent Make Up hebt dan heb je het ook over KIJK op HUID in Nederweert. Naast de behandelingen voor huidverjonging, huidverbetering, lichaamsbehandelingen, definitieve ontharing en behandelingen door ‘n cosmetisch arts die KIJK op HUID aanbiedt is Lijsbeth sinds 1996 ook cosmetisch PMU-specialist.

KIJK op HUID Nederweert

Geen of bijna geen wenkbrauwen meer? In no time worden nauwelijks van echt te onderscheiden hairstroke wenkbrauwen gemaakt. Allergisch voor make up? Zonder bril zie je niet goed meer waar je eyeliner moet komen? Of gewoon omdat je opgemaakt wil zijn als je wakker wordt, als je gezwommen hebt of als je in de sauna zit is deze vorm van cosmetische tatoeage een uitkomst.

Naast de cosmetische pigmentaties kunt u nu ook terecht voor medische pigmentaties zoals

  • tepelhofpigmentatie na bv een borstrecontructie
  • (praktijkervaring opgedaan in het RADBOUDUMC te Nijmegen)
  • alopecia
  • schisis (hazenlip)
  • scalppigmentatie bij bv littekens na haartransplantatie

Lijsbeth Schroijen is een ANBOS-gediplomeerd PMU-specialist en is door de GGD gecertificeerd. Dat betekent dat PMU aangebracht door haar veilig en verantwoord is en je geen zorgen over de toegepaste hygiëne hoeft te hebben. De GGD controleert regelmatig op het naleven van de hygiëne-richtlijnen. Naast het volgen van Master Classes van buitenlandse toptrainers, bijeenkomsten met collega PMU-specialisten en het volgen van vernieuwende cursussen werkt Lijsbeth ook als ambulant PMU-specialist in geselecteerde salons. Ook voor het verwijderen van tatoeages d.m.v. laserapparatuur ben je hier aan het juiste adres.

Is je interesse gewekt en lijkt Permanente Make Up (PMU) ook voor jou een uitkomst? Neem eens een kijkje op de website van KIJK op HUID: www.kijkophuid.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie