Skip to content

Koopzondag: Proef de kerstsfeer in Nederweert

Redactie
4 december 2013 | 9:43

Advertentie

kerstsfeerHet heeft altijd wel iets speciaals, die kerstversiering in de etalages. De sfeervolle verlichting in de winkelstraten en de gezellige kerstmuziek overal. Op zondag 15 december doen de Nederweerter ondernemers er in samenwerking met Centrummanagement Nederweert nog een extra schepje bovenop. Op deze koopzondag is het hele centrum van Nederweert gehuld in kerstsfeer. Kom je ook een kijkje nemen? Van 13.00 tot 17.00 uur zijn de winkels geopend.

Kerstsfeer in Nederweert

Op het Lambertushof kun je een prachtige levende kerststal bekijken. Het kerstverhaal komt hier opnieuw tot leven. En dat op deze mooie plek aan de voet van de St. Lambertuskerk. Bovendien loop je grote kans om de Kerstman tegen het lijf te lopen. En in de Brugstraat kun je terecht voor een lekker glaasje Glühwein met een versgebakken wafel.

Laat je inspireren!
Doe vooral ideeën op voor tijdens de feestdagen. Bloemstyling ’t Roosje geeft een kerstshow met diverse demonstraties. De supermarkten presenteren allerlei heerlijke kersthapjes, die je heel gemakkelijk zelf thuis kunt bereiden. De winkeliers hebben bovendien allemaal leuke aanbiedingen voor je.

Tweede proeventocht in Nederweert
Ook de horeca in Nederweert staat klaar om u hartelijk te ontvangen. Na het grote succes van de Wowdeal-actie van afgelopen jaar was het ook dit jaar weer mogelijk om een voucher te kopen voor de unieke Proeventocht langs diverse restaurateurs. Op vijf locaties kun je genieten van allerlei heerlijke gerechten en hapjes. Helaas zijn deze vouchers inmiddels niet meer te koop. Heb je de Wowdeal gemist? Niet getreurd! Je bent uiteraard altijd van harte welkom voor een hapje en drankje van de speciale feestdagenmenukaart!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Activiteitenprogramma oktober De Pelen
Voor jong en oud van alles te beleven!
30 september 2024 | 20:00
Huis-van-Nicolaas-in-Weert-2019-is-weer-geopend-36
Komende vijf jaar in Franciscus Huis Weert
30 september 2024 | 17:18

Advertentie