Skip to content

Winnaar Facebook-/Twitteractie Drukkerij van Deursen

Glendi
11 december 2013 | 13:43

Advertentie

Rowwen HezeDrukkerij van Deursen is al een tijdje actief op Facebook en Twitter. Om dat te vieren werden er via Facebook en Twitter twee kaarten verloot voor de theatershow van Rowwen Hèze op 17 januari in het Parktheater te Eindhoven.

Tim van de Voort wint kaarten Rowwen Hèze

Op 5 december werd via de Facebook- en Twitterpagina van Drukkerij van Deursen bekendgemaakt wie de gelukkige winnaar is. Zijn naam is Tim van de Voort. Tim ontvangt twee kaarten voor de theatertour ’n Hemel Op Aarde waarmee de populaire Limburgse dialectband momenteel door het land toert. Drukkerij van Deursen bedankt het Parktheater Eindhoven voor de medewerking aan deze actie.

Niet gewonnen? Niet getreurd want op www.parktheater.nl zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar voor vrijdag 17 en zaterdag 18 januari in Eindhoven. In 2014 volgen er meer mooie win-acties op de Facebook- en Twitterpagina van Drukkerij van Deursen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie