Skip to content

Hart voor Nederweert wordt Stichting Hartslag voor Nederweert

Redactie
20 december 2013 | 8:19

Advertentie

reanimatieDe gemeente Nederweert gaat de organisatorische activiteiten die te maken hebben met Hart voor Nederweert overdragen aan een nieuw opgerichte Stichting Hartslag voor Nederweert.

Stichting Hartslag voor Nederweert

Vijf jaar geleden is de gemeente Nederweert gestart met het project Hart voor Nederweert. Het project heeft tot doel om vrijwilligers te werven die, bij een 112-melding voor een reanimatie, het slachtoffer gaan reanimeren. Ook zijn er vrijwilligers die dan, via een sms-bericht, worden opgeroepen om een Automatische Externe Defibrillator (AED) te gaan ophalen.

De organisatie van informatie- en instructieavonden en het verkrijgen van voldoende vrijwilligers en AED’s werd uitgevoerd door het gemeentebestuur. Nu het project in Nederweert zijn wortels heeft gevonden en er inmiddels meer dan 235 vrijwilligers actief zijn, vindt het gemeentebestuur de tijd rijp om het project ‘op afstand te zetten’. Het gemeentebestuur is dan ook verheugd te melden dat deze vrijwilligers bereid zijn gevonden om plaats te nemen in de nieuwe Stichting Hartslag voor Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
28 september 2024 | 9:00
Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30

Advertentie