Skip to content

Gratis strooizout met Weerterlandpas

Redactie
17 december 2013 | 9:35

Advertentie

strooizout stoep nederweertDe gemeente Nederweert stelt ook dit jaar weer gratis strooizout beschikbaar aan haar inwoners. Met deze actie willen we burgers motiveren om het trottoir voor hun woning schoon te houden. Evenals voorgaande jaren helpt een aantal uitkeringsgerechtigden mee bij het sneeuwruimen als dat nodig is. Op deze manier willen we er met z’n allen voor zorgen dat iedereen veilig over straat kan in tijden van gladheid.

Gratis strooizout met Weerterlandpas

Inwoners van de kernen Nederweert, Budschop, Ospel en Nederweert-Eind kunnen het gratis strooizout afhalen bij de gemeentegarage. Per adres kan één zakje worden afgehaald. De dorpsraden van Ospeldijk en Leveroy zorgen, net als vorig jaar, zelf voor de verspreiding van het strooizout in hun kernen.

Afhalen bij gemeentegarage
Op donderdag 19 december is de eerste afhaalmogelijkheid bij de gemeentegarage aan de Gutjesweg 2 tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Let op: bewoners moeten de Weerterlandpas en een legitimatiebewijs meenemen. Als u zelf niet kunt komen, is het ook mogelijk om aan de afhaler uw Weerterlandpas en legitimatiebewijs mee te geven.

De volgende afhaalmogelijkheden zijn maandag 23 december tussen 14.00 en 16.00 uur en dinsdag 7 januari tussen 14.00 en 16.00 uur. Afhankelijk van het weer worden meer afhaalmomenten ingepland. In de kern van Leveroy wordt huis aan huis bezorgd door de dorpsraad. Bewoners die buiten de bebouwde kom wonen, kunnen vóór de kerst een zakje strooizout afhalen bij de familie Kurstjens, Sillenhoek 3a in Leveroy. In Ospeldijk kan het strooizout afgehaald worden op vrijdag 20 december tussen 13.00 en 17.00 uur bij de familie Vermeeren, Meijelsedijk 113.

Advertentie

3 Reacties

  1. Misschien handig als er ook rekening wordt gehouden met de werkende mens? En ook een afhaalmoment in de avonduren?

    • Dat heb ik al vaker aangegeven bij de gemeente. Er wordt dan gezegd dat je maar iemand anders moet laten ophalen. Lijkt nergens op!!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie