Skip to content

Eynder Winter Festijn 2013

Glendi
19 december 2013 | 15:03

Advertentie

Eynder Winter Festijn 2013Het is weer bijna zover, Kerstmis komt eraan. De donkere dagen voor Kerst veranderen in verlichte dagen voor Kerst.

Eynder Winter Festijn 2013

Ook bij Eynderhoof in Nederweert-Eind zijn honderden vrijwilligers met alle voorbereidingen in volle gang want Eynder Winter Festijn 2013 komt er weer aan. Tijdens dit winterse kerstevenement op 26 en 27 december ontmoeten Dickens en Balthazar elkaar dit jaar al weer voor de 5e keer.

Kom op bezoek bij de Kerstman- en vrouw en proef de gezellige sfeer van het Eynder Winter Festijn. Je ziet weer bekende en daarmee door velen beminde acts van het Eynder Winter Festijn; de notabelen, de zwerfkinderen, Scrooge en live kerstmuziek. Ook kun je weer op de foto met een kameel en het wonder van het zwevende tapijt ontdekken, thee drinken en waterpijp roken in de tent.

Kinderen kunnen een hennatatoeage laten maken op hun hand. In het EynderRyck kan men tin gieten en bijvoorbeeld vuur maken en de edelsmid maakt sieraden. Daarnaast is er allerlei koopwaar van leren tassen en riemen tot huiden en houten dolken. De heksen en boselfjes dwalen ook weer door het EynderRyck.

Nieuw dit jaar zijn het nostalgische circus met rariteitenkabinet, de vuuract Floris en de buikdanseres tevens slangenbezweerder. Ook nieuw is dat de poppenspeler en een verhalenverteller elkaar afwisselen in het Dickensdorp.

In het EynderRyck kunnen kinderen boogschieten of kun je met ridders te paard op de foto. Daarnaast laten de ridders een zwaardgevecht zien en kunnen kinderen proberen het magische zwaard ‘Excalibur’ van King Arthur uit een rots te trekken en een kijkje nemen in het rijk van de tovenaar/druïde Merlijn. De levende kerststal is in de verwarmde tent te bezichtigen. Daar vind je dit jaar ook diverse kruiden en vijgen bij het viltkraampje.

Op 27 december zijn er volop koren en muzikanten met live muziek en op 26 december is er zelfs een ruim 4,5 meter hoge zingende kerstboom.  Meer informatie vind je op www.eynderwinterfestijn.nl.

Aanvangstijden:
Donderdag 26 december: 15.00 – 20.00 uur
Vrijdag 27 december: 15.00 – 20.00 uur

Prijzen:
Entreeprijs: € 6,00
Kinderen van 4 tot 12 jaar: € 3,00
Kinderen t/m 3 jaar: gratis

Poster Eynder Winter Festijn 2013

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04

Advertentie